Program


Újévi operettgála

Újévi operettgála

FERGETEGES ÚJÉVI OPERETT GÁLA AZ OPERETT CSILLAGAIVAL 2019-BEN SZEKSZÁRDON.

 több

Kezdjék az újesztendőt egy fergeteges, igazi magyaros újévi operett előadással a MONARCHIA OPERETT® bemutatásában, ahol a hagyományokra való tekintettel kerül bemutatásra „Magyarország leglátványosabb operett showja”.

2019-ben megújulva, de az évtizedes hagyományokat megőrizve készül az operett show a szokásos módon több száz látványos jelmezzel, kitűnő énekhangokkal, élő zenekarral. Vadonatúj műsor, új látványvilág.

Hajmási Péter, Hajmási Pál; Szép város Kolozsvár, Cintányéros cudar világ, Te rongyos élet, Jaj cica eszem azt a csöpp kis szád, Jön e velem nagysád shimmit járni, Délibábos Hortobágyon.

Ki nem ismerné ezeket a világhírű magyar dallamokat? A magyar operett komponisták örökérvényű, csodálatos melódiái meghódították a világot. És ezt teszik most is, Fodor Zsóka főszereplésével, és a fiatal operett csillagok előadásában. Hosszú évek után látható újra operett szerepben az ország legendás Magdi anyusa, a nagy nevettető, aki ezen az estén is mosolyt csal minden néző arcára az operett muzsikáin keresztül bájos lényével, és felejthetetlen humorával. A hagyományossá vált operett gálában, - amely 2019-ben csak januárban lesz látható az országban- Magdi anyus különleges szerepben az operettek legendás alakjává válik, és elvarázsolja a nézőket  mindenkit megkacagtató humorával.

A produkció látványos, színvonalas előadásához évek óta hozzászokhatott a közönség, hisz a társulat minden januárban az országban kezdi éves turnéját. Fergeteges előadásaik nemzetközi színpadokon is sikert aratnak.  Amerikában,  Izraelben, Németországban, Erdélyben, Oroszországban is a közönség kedvence lett. A társulatot utazásaik során hatalmas ovációval, és álló tapsviharral fogadják, amelyben a legtehetségesebb magyar előadók, táncosok, zenészek lettek összeválogatva. „A kitűnő szólisták, zenészek, táncosok mellett felejthetetlen látványt nyújtanak gyönyörű jelmezek, és produkció látványvilága.”

A fiatal társulat céljául tűzte ki a világhírű, hungarikumnak számító magyar operett hagyományainak megőrzését, népszerűsítését.

A fiatalos, lendületes produkcióban többek között a Csárdáskirálynő, a Marica grófnő, a Bajadér, A víg özvegy, a Cigányszerelem, a Mágnás Miska, a Mária főhadnagy a Csókos asszony dallamai is megszólalnak.

Felhőtlen hangulat, pezsgő, kacagás, humor, vidámság, romantika, gyönyörű dallamok, látványos, pompás jelmezek. Mindez az operettek csodálatos szórakoztató világával, és világhírű melódiáival egy igazi „ungarishe vircsaft” kíséretében az Újévi koncerten.

Ajánló


A Vuk című mesejáték Fekete István regényének feldolgozása. Az előadás során végigkövethetjük, hogyan…

A tömegben is magányos Arthur Fleck emberi kapcsolatot keres. Miközben Gotham graffitikkel tarkított…

A koncertek, annyira valósághűek, amennyire csak lehetnek. Egy valódi Bohém rapszódia. Freddie él!…