Program


Stasi - Állambiztonsági Komisztérium

Stasi - Állambiztonsági Komisztérium

Német Demokratikus Köztársaság, az 1980-as évek eleje: a fiatal Ludgert beszervezi az Állambiztonsági Minisztérium, ismertebb nevén a Stasi, mégpedig azzal a céllal, hogy beszivárogjon egy egyre inkább megerősödni látszó ellenkulturális mozgalomba.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 3. szombat, 17:00

STASI - ÁLLAMBIZTONSÁGI KOMISZTÉRIUM

17:00 - dec. 1-3.

Színes, szinkronizált német romantikus dráma, 116 perc

Rendező: LEANDER HAUSSMANN

Szereplők: DAVID KROSS, JÖRG SCHÜTTAUF,

ANTONIA BILL

Német Demokratikus Köztársaság, az 1980-as évek eleje: a fiatal Ludgert beszervezi az Állambiztonsági Minisztérium, ismertebb nevén a Stasi, mégpedig azzal a céllal, hogy beszivárogjon egy egyre inkább megerősödni látszó ellenkulturális mozgalomba. A dolgok akkor kezdenek el bonyolódni, amikor Ludger beleszeret a titokzatos Nathalieba, miközben első célpontját, a gyönyörű Corinnát is el kell csábítania. Innentől kezdve kénytelen kettős életet élni, egyfelől underground költőként, másfelől Stasi-ügynökként. És ezek az emlékek bizony 30 év elteltével sem hagyják nyugodni.

 

 

Ajánló


Felkészül : Newik!!! Tavasszal is pörgünk tovább, vérpezsdítő dallamokkal, ezúttal Newik és Táborfy pörgetik majd a jobbnál jobb lemezeket! Szólj…

Égi és földi hatalmak köszöntik a 100 éves, de kora ellenére nagyon is virgonc Kék Rapszódiát. Csatlakozz a fergeteges ünnepséghez!

Csaknem egy évtized után tavasszal visszatér a legkülönösebb kungfu mester a DreamWorks Animation fergeteges sorozatának baresz új fejezetében.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!