Program


Playmobil: A Film

Playmobil: A Film

Mikor Marla öccse, a szeleburdi Charlie az emberek világából hirtelen átkerül a PLAYMOBIL® varázslatos világába, a kötelességtudó Marla utánaered, hogy hazahozza.
Játékfigurává válni már önmagában is nagy kaland, de még inkább az egy olyan helyen, ahol minden sarkon újabb ismeretlen világ vár ránk.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 2. szerda, 15:00

Playmobil: A Film
Playmobil: The Movie
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott
francia-német-amerikai animációs kalandfilm, vígjáték, 99 perc, 2019

Miután a szülei életüket vesztik egy autóbalesetben, a kamasz Marlának gyorsan fel kell nőnie: el kell felejteni az álmát, hogy bejárja a világot, és gondoskodnia kell öccséről, Delről. Sajnos azonban a fiúnak bármennyire is hiányoznak a szüleik, ugyanennyire hiányzik neki vidám, mindenre kapható nővére, és ezt folyton a szemére is hányja. Egy este lehetőséget kapnak arra, hogy újra átéljék gyerekkori álmaikat: a varázslatos Playmobil-világban kötnek ki, ahol Delből dicső viking harcos lesz, Marlának pedig rá kell jönnie, ki is ő valójában. Mágikus kalandjuk egy viking tengerparton, westerntelepülésen, kémvároson, sci-fi körzeten, esti mese-földön és a Kolosszeumon át vezet, és mindkettejükben újra tudatosítja a legfontosabbat: hogy még mindig egy családot alkotnak.

Ajánló


A távoli jövőben, a bolygóközi királyságok korában játszódó történetben két nagyhatalmú uralkodóház harcol az Arrakis bolygó feletti hatalomért, mert az…

Nagyszabású történelmi kalandfilm a márciusi ifjakról és a napról, amely megváltoztatta a magyar nemzet történelmét.

A Szép nyári nap című musical valamikor a hetvenes években játszódik Bácsszentmárián, egy olyan építőtáborban, amelyik közel van a jugoszláv…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!