Program


Balkan Fanatik koncert

Balkan Fanatik koncert

A Balkan Fanatik június 13-án, Rendezvénytermünkben mutatja meg, mit is jelent pontosan az a szó, hogy zene!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. június 13. vasárnap, 20:00

Balkan Fanatik koncert

Fanatikus rajongással imádják a zenét, amelynek stílusait, műfajait bátran keverik egymással, átlépve ezzel minden határt, s alkotva valami fantasztikus egészet: ők a Balkan Fanatik. A csapat június 13-án, Rendezvénytermünkben mutatja meg, mit is jelent pontosan az a szó, hogy zene!

Előzenekar: Shisha Band - 18:30 - Rendezvényterem


Kedves Közönségünk, felhívjuk figyelmüket, hogy a jogszabályok (484/2020 Kormányrendelet) értelmében programjainkon csak azok vehetnek részt, akik védettségi igazolvánnyal rendelkeznek, illetve 18 év alatt csak azok, akik védettségi igazolvánnyal rendelkező kísérővel érkeznek, ezt munkatársainknak ellenőrizniük kell. Az ellenőrzés során személyi igazolvány bemutatása is szükséges.

Megértésüket köszönjük!

Ajánlatunk


Csaknem egy évtized után tavasszal visszatér a legkülönösebb kungfu mester a DreamWorks Animation fergeteges sorozatának baresz új fejezetében.

Felkészül : Newik!!! Tavasszal is pörgünk tovább, vérpezsdítő dallamokkal, ezúttal Newik és Táborfy pörgetik majd a jobbnál jobb lemezeket! Szólj a haveroknak és ez a szombat is legyen a Placcé!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!